Lidt om klubben

Skagen Havkajakklub blev stiftet den 12. september 2009, hvor der mødte 8 personer frem. Klubben er en meget aktiv klub og har siden starten oplevet en stor interesse for kajaksporten og som følge heraf fået en del nye medlemmer, så medlemstallet i dag er over 40.
 

Vi har købt den tidligere Marinehjemmeværnsbygning på Vestre Strandvej 29, som vi har indrettet som klubhus. Her har vi nogle gode faciliteter og en fantastisk beliggenhed - lige ned til "Knækket", som er vores øveområde, og som er stedet hvor vi sætter kajakkerne i vandet og som er udgangspunkt for de fleste af vore ture. Nærmeste nabo er Kongevillaen.
Vi har også købt en skurvign, som vi har stående på nabogrunden ved vores klubhus. Skurvognen anvendes primært til opbevaring af ekstra effekter.
 

Til opbevaring af kajakker har klubben fem 20 fods containere
Tre af containerne er indrettet, så der er plads til 50 medlemskajakker.
En container er indrettet, så den har plads til 10 klubkajakker med udstyr.
Den sidste container indeholder 8 surfkajakker og 8 SUP-boards med udstyr.
Containerne har plads på Skagen Havn i "Skurbyen" lige ud til Kongevillaen. Klubben råder i dag over 13 klub-kajakker, 8 surf-kajakker, 8 SUP-boards og 35 private medlemskajakker.
 

Skagen Havkajakklub er medlem af DGI (Dansk Gymnastik- og idrætsforbund), og er derfor underlagt DGI´s love og regler for sejlads og sikkerhed. Samtidig betyder det, at vi kan benytte professkionelle instruktører fra DGI til uddannelse af klubbens medlemmer.
 

Skagen Havkajakklub er godkendt som folkeoplysende virksomhed under Frederikshavn Kommune med de muligheder for at søge tilskud, det giver.

Skagen Havkajakklub, Vestre Strandvej 29, 9990 Skagen. Tlf. 28 29 46 63
Lav din egen hjemmeside med mono.net